Produkter för nobilia kuche (7)

Kokosflingor 250g

Kokosflingor 250g

Kokosflingor får man från köttet av kokosnöten, som först torkas och sedan rivs till små flingor. Köttet är rikt på näringsämnen som vitaminer: C, E, K samt B-vitaminer, mineraler: zink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, kalcium och järn. Kokos och dess derivat (flingor, kokoschips, kokosolja) innehåller mättade fettsyror. Mättade fettsyror av animaliskt ursprung bör begränsas i den dagliga kosten, men de som kommer från kokos är uppbyggda av betydligt mindre molekyler och omvandlas direkt till energi utan att lagras i kroppen som fett. Kokosflingor innehåller enorma mängder fiber, vilket är nödvändigt för en korrekt funktion av matsmältningssystemet. Där finns också små mängder protein och elektrolyter som hjälper till att upprätthålla kroppens syra-basbalans.<strong>Innehåll:</strong> kokosflingor&nbsp;<strong>Näringsvärde per 100g</strong> Energivärde 2695kJ/655k
Ekologiska cashewnötter 250g Vivio

Ekologiska cashewnötter 250g Vivio

<Span Style = "Font-Weight: 400;"> Ekologiska cashewnötter från Vibio kännetecknas av hög kvalitet, färskhet och utmärkt smak. De kommer från ekologiska odlingar i Vietnam. </ Span> Cashewnötter är frön från en trädfrukt som kallas Västerländsk Naner eller Västerländsk Cashew. De är kusiner till mango och pistagenötter och odlas i de flesta länder i det tropiska området. Att skaffa cashewnötter är komplext och tidskrävande. Cashewnötter är en riktig mineralgruva - magnesium, fosfor, zink, mangan, koppar, järn, selen, kalium, kalcium och vitaminer - K1, E och B-gruppens vitaminer. Tack vare det höga innehållet av B-vitaminer och magnesium har cashewnötter en positiv effekt på bland annat nervsystemet. Det höga kaliuminnehållet innebär att cashewnötter har en positiv effekt på att upprätthålla korrekt vatten- och elektrolytbalans och förhindrar överdriven ansamling av vatten i kroppen (vilket minskar svullnad i fötter, händer och ansikte, vatten celluliter, etc.).
Malet Grönt Kaffe 500G Vivio

Malet Grönt Kaffe 500G Vivio

Grönt kaffe är obehagliga kakaobönor, från vilka även traditionellt rostat kaffe framställs. Det har en ljusgrön färg. Detta beror på att det efter insamlingen inte utsätts för rostningsprocessen. I sin sammansättning hittar vi förutom stimulerande koffein även klorogensyra, vilket beror på dess egenskaper att påskynda fettförbränning. Grönt kaffe är också en rik källa till värdefulla polyfenoler, salicylsyra samt många vitaminer och mineraler. Dess sammansättning inkluderar folsyra, vitamin B1, B2, B12 samt kalcium, kalium, natrium, magnesium, järn, fosfor och zink. <strong> Energivärde 1588KJ/381 kcal - 19% RDI* Fett 13G - 19% varav mättade fettsyror 0,8 g - 0 4% Kolhydrater 40G - 15% varav socker 0g - 0% Protein 11g - 22% Fiber 30g - 0g - 0% *RDI - Referensintag &nbsp; <strong> Användning </strong> Grönt kaffe, tänk på rätt vatten till rätt vatten.
Kokosflingor 250g

Kokosflingor 250g

Kokosflingor erhålls från köttet av kokosnötsdatan, som först torkas och sedan rivas till små chips. Köttet är rikt på näringsämnen som vitaminer: C, E, K och B-gruppen, mineraler: zink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, kalcium och järn. Kokos och dess derivat (chips, kokoschips, kokosolja) innehåller mättade fettsyror. Mättade animaliska fettsyror bör begränsas i den dagliga kosten, men de som kommer från kokos är gjorda av mycket mindre molekyler och omvandlas direkt till energi utan att lagras i kroppen i form av fett. Kokosflingor innehåller stora mängder fiber, vilket är nödvändigt för en korrekt fungerande matsmältningssystem. Här hittar du också små mängder protein och elektrolyter, vilket möjliggör kroppens syra-basbalans. <strong> Sammansättning: </strong> Kokosflingor &nbsp; <strong> Näringsvärde per 100g </strong> Energivärde 2695KJ/655kcal - 33% RDI *63g fett - 90% Inklusive mättade fettsyror 53g - 265% kolhydrater
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Hirs är gjort av hirs. Det hjälper till att motverka kroppens surhet, stärker immunförsvaret och är näringsrikt och lättsmält. Naturligtvis är det glutenfritt. Dess stora fördel är det höga innehållet av B-vitaminer, hematopoetiskt järn och koppar. Det är en utmärkt källa till kostfiber samt kalium, magnesium, kalcium och natrium. Det ger kroppen lättsmält protein och komplexa kolhydrater, som är grunden för en hälsosam kost. Hirs har en antiviral och stärkande effekt, hjälper till att återställa kroppens syra-basbalans. B-gruppen och järnvitaminerna har hematopoetiska egenskaper. Hirs hjälper till att minska inflammation i kroppen, arbetar med uppvärmning, förbättrar ämnesomsättningen, ökar koncentrationen och minnet. Det höga innehållet av kalcium- och kiselföreningar stärker tänder och ben. - 4% inkluderar mättade fettsyror 0.4g - 2% kolhydrater 72.1g - 28% inklusive socker 0.8g - 1% protein 10.
Inulin från Cikoria 500G

Inulin från Cikoria 500G

Inulin är en naturligt förekommande multi-korn som inte kan brytas ner av människan, vilket gör att den fungerar som kostfiber. Det förekommer i rötterna och knölarna av vissa växter (cikoria, jerusalemskocka, kronärtskocka, maskros, lök, vitlök, bananer). Oftast utvinns det från cikoria. Inulin kännetecknas av låg kaloriinnehåll och mild sötma. Eftersom det är 10 gånger mindre sött än socker används det vanligtvis inte som ersättning. Inulin används som gel, förtjockar och stabiliserar ämnen. Inulin som tillsätts till livsmedel minskar kaloriinnehållet, dämpar aptiten och ökar känslan av mättnad. Tack vare detta förbättrar det kontrollen över mängden konsumterad mat. Det fungerar hos personer med bantningsdieter. Inulin fungerar som ett prebiotikum, stimulerar utvecklingen av en normal tarmbakterieflora och påverkar därmed hälsan positivt.
Sultanrussin 1000g vivio

Sultanrussin 1000g vivio

Russin har varit kända och använda i världens kök i århundraden. Torkade druvor är inte bara smakliga, utan också hälsosamma. Sultanrussin skiljer sig från andra arter av russin genom sin exceptionellt söta smak, som saknas i den andra dotly-gruppen, som är karakteristisk för andra varianter av denna grupp, sur. Med hjälp av solljus, i mogna druvor, fälls deras naturliga socker, fruktos, vilket gör att russin gläder oss med sötma och unik smak. De innehåller stora mängder kalium och fosfor, som har en positiv effekt på det kardiovaskulära systemet. De är en rik källa till värdefulla vitaminer: A, C, E, B-vitaminer samt mikro- och makroelement: kalium, zink, kalcium, järn och magnesium. Russin innehåller värdefiber, som är nödvändiga för en korrekt funktion av matsmältningssystemet. De innehåller järn, koppar och vitaminer som är nödvändiga för produktionen av röda blodkroppar och syretransport i kroppen.